2 Kasım 2014 Pazar

Taze Baharatlar

TAZE BAHARATALAR
            Baharatlar sofraların ve mutfakların vazgeçilmez süsleridir. Yemeklerimize tat katan, damağımızı şenlendiren ve şifa dağıtan baharatlar, her daim gözde olmayı başarıyor. Geçmişte ve hala günümüzde para yerine geçen, takaslarda değerli meta olarak kullanılan baharatlar inanılmaz kokuları ve rayihaları ile damakları şenlendiriyor!
            Taze Baharatlar nelerdir?
            Adaçayı, Biberiye, kişniş, kekik, Frenk soğanı, mor fesleğen, limon çiçeği, limon kamışı, mercanköşk, geniş yapraklı kekik, tarhun, nane, dereotu gibi kokulu ve yoğun tatlı tüm bitkiler taze baharat olarak kullanabileler.
            Taze biberiye gibi taze baharat çeşitleri, güçlü mutfakların ve iddialı restoranların yemeklerinde kullandığı ve müşterilerini hayran bıraktıkları sırların başında gelmektedirler.
            Taze Baharatlar nasıl doğranır?
            Taze baharatlar rayihalarının uçup gitmemesi için çok keskin bıçaklarla, fazla ezilmeden ve aşırı derecede küçültülmeden doğranmalıdır, böylece taze baharatlardan en yüksek düzeyde verim alınabilir ve kullandığınız yemeklerde daha etkili sonuçlar alabilirsiniz.

            Taze çay, çay baharatlar ve Birbirinden güzel ve hoş taze baharat ürünlerini doğal olarak bulabileceğiniz www.pazaresintisi.com üzerinden tüm doğal gıda ihtiyaçlarınızın siparişlerini verebilir ve kapınıza kadar gelen alışverişin tadını çıkartabilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder